Overal langs Vlaamse wegen

komt men iemand van 'Ter Groene Poorte' tegen!


Beste Collega, Oud-leerling of Sympathisant

Met deze slogan wil ik je warm maken om lid te worden of te blijven van deze grote familie die den IVVOB heet. Een vereniging die ten dienste staat voor oud- leerlingen na hun schoolse periode en nog een bindteken inhoudt met de school. Het spreekt vanzelf dat niet oud-leerlingen ook van harte welkom zijn. De vereniging blijft je op de hoogte te houden wat ons beroep te bieden heeft op vaktechnisch gebied.

Jonge en minder jonge vakmensen ontmoeten in een ongedwongen sfeer? Dan is er maar één vereniging en dat is IVVOB. Deze bloeiende en dynamische vereniging is een groep van meer dan 1000 professionelen die naam en faam genieten in de brood- banketbakkerijsector.

Wat hebben wij te bieden: U krijgt driemaandelijks ons kwaliteitsmagazine IVVOB die fonkelt aan het mediafirmament en die bol staat met recepten, nieuwe trends, nieuwtjes en bedrijfsgerichte artikelen. Frequent wordt u uitgenodigd voor een gevarieerd, boeiend aanbod aan manifestaties zoals: demonstraties of voordrachten met vooraanstaande vakmensen.

Kortom lid worden van IVVOB is belangrijk voor u en uw omgeving, dat kan voor het jaar 2022 door 30 euro te storten of over te schrijven op rekening van onze bankrelatie: KB 477-0026701-97.

Een nieuwjaarstip; schenk uw medewerkers, vrienden of kennissen uit uw omgeving een lidmaatschap het is een geschenk die een jaar lang gewaardeerd zal worden en blijven.

Wij wensen u, uw familie en jullie onderneming een prachtig en voorspoedig 2022!

Namens het bestuur

Danny Capon
Voorzitter IVVOB